Yoga

Agenda:

 • Elke dinsdag
  09:30 -10:30 Yin Yoga - de Grutterswei in Oude-Tonge
  19:00 - 20:15 Vinyasa Flow - Klein Handelsgebouw in Sommelsdijk
 • Elke donderdag
  19:00 - 20:15 Weekend Flow/Yin Yoga- Klein Handelsgebouw in Sommelsdijk
 • Elke zaterdag
  10:00 - xx:xx SUP YOGA / Vinyasa Flow (of een andere Yoga Workshop)* - Werelds aan het Strand in Ouddorp

kijk gerust op Facebook &/of de nieuwsbrief voor de actualiteiten!

Vinyasa Flow

In deze yogavorm worden lichaamshoudingen (asana's) met elkaar verbonden door vloeiende bewegingen, op het ritme van de adem. Deze houdingen zijn afkomsting van de ashtanga yoga. Er is afwisseling tussen de dynamische en statische houdingen en geven je de ruimte om het optimale uit jezelf te halen. De easy flow maakt het mogelijk om kennis te maken met yoga, je te leren vinden in de houdingen en de ontspanning te vinden die je nodig hebt. 

Power Yoga 

Een yogales met power! Door de hogere intensiteit van de oefeningen verbetert het de lichamelijke conditie, uithoudingsvermogen, flexibiliteit, ademhaling, concentratie en balans. Ook deze houdingen komen uit de ashtanga serie, maar er zijn andere yogavormen aan toegevoegd. Deze energievolle les zorgt voor focus, balans en een nog diepere ontspanning.

Yin Yoga 

Yin yoga richt zich in tegenstelling tot de vinyasa yoga niet op het versterken van je spieren maar op het ontspannen van je spieren. Door de spieren te ontspannen bereik je het bindweefsel, gelegen in de diepere lagen van je lichaam. Bindweefsel versterkt en verlengt zich langzamer dan spierweefsel, vandaar dat Yin Yoga poses tussen de 3 en 5 minuten worden vastgehouden. Yin yoga is een perfect complement voor vinyasa yoga, het geeft diepe ontspanning, het stimuleert meridianen en organen, daarnaast bereidt het de geest voor op meditatie.